Op weg naar een nieuwe plek!

Het NYMA-kwartier

Op steenworp afstand van het Honigcomplex wordt op het moment door ondernemers, gemeente en projectontwikkelaars hard gewerkt aan dé nieuwe hotspot van Nijmegen: De NYMA. Het eerste gebouw dat hierin herontwikkelt wordt is het VASIM-gebouw.
HonigEvents is in de lead voor een nieuwe grote evenementen-locatie (1500 m2) onder de naam VasimEvents.

VasimEvents opent medio 2022 haar deuren voor de eerste events!

Bigger, better and… badder!

De meeste bijzondere eventlocatie van Nijmegen

De locatie heeft een vrij vloeroppervlak van 1500m2, verdeeld over twee etages. De twee zalen kunnen zowel los als gecombineerd ingezet worden voor congressen, beurzen, (bedrijfs)feesten en teamuitjes.
Door de bijzondere bouw van het pand is het hoogste punt in de grote hal 12 meter hoog. Dit geeft een prachtig wijds gevoel en is daarnaast ideaal voor eventtechniek.

Samenwerking tussen partners met kennis

Samen ondernemen

VasimEvents is ontstaan uit een samenwerking van Simon Vennekens van HonigEvents, Ed Verkuijlen van One For The Road Catering, Jaap Kamps van Ecolicht Eventtechniek en Yuri Jansen van Achter de Schermen BV.

Drie van de vier partijen zijn al jaren actief in het gebied. HonigEvents op het nabijgelegen Honigcomplex, One For The Road als initiatiefnemer van Cultuurspinnerij De Vasim en cateraar van grote en complex eventcatering, en Ecolicht staat in de hele regio bekend als uiterst betrouwbare leverancier van event techniek. Yuri Jansen sluit met zijn landelijke netwerk aan als adviseur en event organisator.

VasimEvents verwacht medio 2022 de deuren te openen.

Samenwerking tussen partners met kennis

Samen ondernemen

Benieuwd naar de toekomst van VasimEvents of ben je benieuwd wat we met de studios van StudioHonig gaan doen? Neem dan contact met ons op!

Foto op de achtergrond: Bijzondere gebouwen: Mannenkantine NYMA, rond 1950