Teamuitje- LennardHeijer

Teamuitjes

Coronaproof organiseren

Tegen de zomer kunnen we hopelijk weer op gepaste afstand in kleine groepen samen komen (uiteraard met in acht neming van de maatregelen). Nog lang niet alles zal mogelijk zijn, maar gelukkig hebben we op het Honigcomplex genoeg ruimte, veel creatieve ideeën en is er op het terrein voor ieder wat wilt!

Toch liever niet samenkomen? We hebben ook voldoende ideeën voor online team-uitjes.

Voorbeelden

Wat doe je als je je collega’s al maanden niet gezien hebt? Dan organiseer je de Grote Online Bingo, met 250+ deelnemers!

Gelukkig is één van onze populairste activiteiten ook coronaproof te spelen: de De Tony’s Te Gekke Thuiswerk Quiz. Deze quiz kunnen we overigens ook op maat laten maken voor jouw bedrijf.

Eten & Drinken

Alle activiteiten zijn te combineren met een bezoek aan één van de horecagelegenheden in het complex (afhankelijk van de dan geldende corona- maatregelen). Zo kan je heerlijk lunchen bij De Meesterproef op het verhoogde terras met uitzicht op de waal, dineren bij brewpub STOOM of barbecueën met de heren van De BBQ-brandtweer

Van een borrel bij brewpub Stoom tot diner in restaurant De Meesterproef. Wij helpen u graag om tot een programma te komen dat geheel aan uw specifieke wensen beantwoordt. Volledig op maat dus!

Tips

Afhankelijk van de tijd die er voor jullie teamuitje op de Honig staat, raden wij aan om te kiezen voor 2 á 3 activiteiten. Vaak werkt het goed om activiteiten uit verschillende categorieën (sport & spel, workshops, rondleidingen) met elkaar te combineren. Op deze manier ontstaat een veelzijdig programma en is er voor ieder wat wils. Tussen twee activiteiten zit altijd een wissel van 15 minuten, zodat iedereen genoeg tijd heeft om zich te verplaatsen naar de volgende activiteit. Ook kan er gekozen worden voor een gezamenlijke pauze, voor bijvoorbeeld een lunch of een drankje.

Wij zorgen voor het volledige programma, de reserveringen en de begeleiding. De kosten voor de activiteiten, hapjes, drankjes, et cetera, komen allemaal samen op één factuur.

Teamuitje- LennardHeijer
Teamuitje- LennardHeijer
Teamuitje- LennardHeijer
Teamuitje- LennardHeijer

Aanbod

Interesse in het Honigcomplex als locatie voor uw teamuitje? Bij het indienen van een informatieaanvraag, kunt u direct uw interesses en voorkeuren uit het programma-aanbod selecteren. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een online kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Geef een geldig e-mailadres op.
Select an option
Bericht
Fill out this field
Menu