Teamuitjes

Op het Honigcomplex zijn de mogelijkheden voor teamuitjes, bedrijfspresentaties en feesten bijna eindeloos. Door alle bedrijven die er gevestigd zijn, is het mogelijk om veel activiteiten te combineren tot een geslaagd bedrijfsuitje. Voor ieder wat wils dus! Interesse in een teamuitje bij ons? Dien geheel vrijblijvend een informatieaanvraag in en neem een kijkje in ons programma-aanbod. Activiteiten wisselen van sport tot kookworkshops en van rondleidingen bij brouwerij Oersoep tot theaterworkshops.

Wat is er mogelijk?

We hebben onze activiteiten opgedeeld in verschillende categorieën, zodat je snel een beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Daarnaast zijn er activiteiten te vinden voor zowel kleine groepen (vanaf 15 personen) als grote groepen.

Alle onze activiteiten zijn te combineren met de bijzondere horecagelegenheden op het complex. Van borrels bij brewpub Stoom tot diners in restaurant De Meesterproef. Ten slotte hebben we verschillende ruimtes met alle voorzieningen voor presentaties en workshops. Vanwege al deze mogelijkheden geloven wij in maatwerk. Niet alleen omdat elk evenement anders is, maar ook omdat er tal van bijzondere combinaties mogelijk zijn.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van de tijdsduur van het uitje, adviseren we om 2 tot 3 activiteiten te kiezen. Daarnaast raden we aan om te kiezen voor een divers aanbod binnen de verschillende categorieën: ‘rondleidingen’, ‘sport en spel’ en ‘workshops’. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Uiteraard is het mogelijk om pauze te nemen tussen de activiteiten door. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch of drankje. De kosten van alle activiteiten en horeca komen samen op één factuur.

Programmavoorbeeld

Ter inspiratie delen we een teamuitje met een landen thema. Mis je iets of heb je zelf een tof idee? We denken graag mee hoe we dit in jullie uitje kunnen verwerken!

12:00 – Programmaonderdeel 1

Ontvangst op het Honigcomplex
Jullie worden welkom geheten op het Honigcomplex in De Bouillon waar er een verse lunch voor jullie klaarstaat van First Things First. De lunch is geheel in Franse stijl, Délicieux! HonigEvents verzorgt de koffie, thee en een biologisch sapje.

13:00 – Programmaonderdeel 2

Activiteiten ronde 1 
Wanneer iedereen voorzien is van een heerlijke lunch gaan de activiteiten van start! In totaal vinden er drie activiteiten plaats. Elke deelnemer speelt één van de drie activiteiten:

  • Wijnproeverij : Hierbij maakt De Meesterproef een selectie van wijnen uit één land.
  • Spelen met zand tussen je tenen: 1 veld beachvolleybal en twee velden met het Finse Kubb.
  • Bierproeverij bij Nevel: De proeverij neemt je mee langs meerdere landen, waarbij er een selectie is gemaakt van bierbrouwerij waar nevel mee heeft samengewerkt. Denk bijvoorbeeld aan een bier dat samen gemaakt is met een Hongaarse of Engelse brouwer.

14:30 – Programmaonderdeel 3

Activiteiten ronde 2
Het is tijd voor de quiz. Onder begeleiding van een professionele quizmaster gaan jullie de Pubquiz XL spelen, met als thema: Europa! In teams van 4 strijden verschillende teams tegen elkaar. Tijdens de quiz is de bar geopend.

16:30 – Programmaonderdeel 4

Groepsfoto
Om ervoor te zorgen dat jullie een mooi aandenken hebben aan deze dag wordt er een groepsfoto gemaakt.

17:00 – Programmaonderdeel 5

Borrel & diner
Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning. Er staat een team van HonigEvents klaar achter de bar om iedereen van een drankje te voorzien. De heren van de BBQ Brandtweer staan achter de barbecues voor een Italiaanse barbecue. Buon Appetito!

20:00 – Einde programma

Huur je eigen terras

Inspiratie

Groepsfoto

Wil je een mooi aandenken waar het volledige team op staat? Dat kan! Vanuit grote hoogte kunnen we jouw hele team vastleggen. Onze fotograaf staat op het dak of fotografeert vanuit een hoogwerker (!). Geen enkel team is te groot of te gek.

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal is bij uitstek een geslaagd uitje voor jouw bedrijfsevenement. Sportief én hilarisch. Iedere speler zit met zijn bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal. Daardoor kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. De bubbel maakt het spel extra leuk: met de bal kun je ongestoord tegen je collega’s aanbotsen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Selecteer een optie
Bericht
Dit is een verplicht veld