We mogen weer!

Hoe gaan events er uit zien na de versoepelingen van 5 en 30 juni?

Goed nieuws! We mogen eindelijk weer. Naast onze online events kunnen we door de aangekondigde versoepelingen eindelijk weer een heleboel vette fysieke activiteiten aanbieden. We zetten de regels en de mogelijkheden voor je op een rijtje:

Vanaf 5 juni:

  • Mogen we zonder toegangstest: 50 personen verwelkomen, zittend op 1,5m
  • Mogen we met toegangstest: 100% van de mogelijke capaciteit verwelkomen, zittend op 1,5

Vanaf 30 juni (mits de datum niet verandert/ of uitgesteld):

  • Mogen we zonder toegangstest: 100 personen verwelkomen, zittend op 1,5m
  • Mogen we met toegangstest: 75% van de capaciteit verwelkomen, ook staand, zonder 1,5m afstand

Congressen en vergaderingen

Dit betekent dus dat we vanaf 5 juni voor kleinere groepen congressen en vergaderingen kunnen gaan aanbieden bij HonigEvents! Wist je bijvoorbeeld dat er op afstand in onze grootste zaal, de Bouillon, voor maar liefst 100 mensen plek is?  Zowel de Bouillon als de Torenkamer kunnen heel gemakkelijk omgebouwd worden tot vergaderzaal of workshopruimte. Voor ieder wat wils dus.

BBQ’s, borrels en feesten

Ook kan er weer geborreld en gebarbecued worden tot 50 man. Vanaf 5 juni mag de horeca zelfs openblijven tot 22.00. Kan je niet wachten om je collega’s weer te zien? Organiseer dan een smakelijke personeelsbarbecue met de de BBQ-brandtweer, en klets met iedereen bij!  Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke ideeën: wat denk je van een privé buitenterras voor jou en je collega’s of een bierproeverij bij Brouwerij Nevel?

Slecht weer? We hebben altijd een binnen-alternatief klaarstaan!

Teamuitjes

Ben je meer van de sportieve teamuitjes? Volwassenen mogen straks ook weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder afstand te houden. Kom dus lekker volleyballen of bubbelballen bij de Beachfabriek met je collega’s.

Kun je niet kiezen? Wat denk je van een combinatie? Begin de dag met een sportwedstrijd tussen jou en je collega’s en sluit de dag af met een borrel en overheerlijke barbecue! HonigEvents werkt samen met de plaatselijke horeca ondernemers op het Honigcomplex, elke activiteit kan verrijkt worden met een heerlijke lunch, diner of barbecue!

Huur je eigen terras
Huur je eigen terras

Hoe zit het met sneltesten?

Vanaf 5 juni kunnen we ook in overleg met de klant er voor kiezen om gebruik te maken van toegangstesten. Daarmee kunnen we op een veilige manier voor meer mensen activiteiten aanbieden. Met toegangstesten kunnen we zoveel gasten ontvangen als er in onze ruimtes of terras passen, terwijl iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar zit. Na 30 juni is dit zelfs 75% van de capaciteit, staand, zonder 1,5m afstand.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via contact@honigevents.nl of 024 – 379 1732

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Select an option
Bericht
Fill out this field
Menu