Jouw kerst- of nieuwjaarsevenement bij de Honig? Dat kan!

Op zoek naar een manier waarop je corona-proof jouw kerst- of nieuwjaars evenement kan organiseren? Het kan bij HonigEvents. Congressen waarbij bezoekers door verschillende workshopruimtes gaan, hybride evenementen of een online teamuitje met gezellige en competitieve spellen. Mogelijkheden genoeg! Lees hier ons aanbod van originele online teamuitjes die je niet snel meer vergeet.

Tony’s Te Gekke Thuiswerk quiz

Wat is al sinds jaar-en-dag het ultieme teamuitje? Juist! De pubquiz. Onze Tony’s te gekke Thuiswerk Quiz is een fijne online quiz vol beeld- en muziekfragmenten en uitdagende kennisvragen. Een quiz die bestaat uit vijf verschillende vragenrondes, Tony Terrific als charmante spelleider en genoeg mogelijkheden voor een persoonlijke touch.

Lees hier alles over Tony’s Te Gekke Thusiwerkquiz

De Grote Online Bingo

De perfecte teambuilding activiteit is laagdrempelig, uniek en grappig. Met dit in ons achterhoofd ontwierpen wij De Grote Online Bingo. Een één uur durende show vol met grappen en grollen. Het enige wat je nodig hebt zijn bingokaarten, een pen een een telefoon. Wij verzorgen de rest. Uiteraard maken wij de bingo op maat en komen de kaarten en de show in de kleuren van jouw huisstijl. Waar wacht je nog op?

Meer informatie over De Grote Online Bingo vind je hier

Online Muziekbingo

Een uur vol guilty pleasures en gouwe ouwe’s: een online bingo met een extra dimensie. Deze Online Muziekbingo is een gezellige, interactieve en muzikale variant op traditionele Bingo. Iedere muziekbingo passen wij aan naar jouw wensen: een thema, specifiek nummer, of het logo van jouw bedrijf in het decor? Alles kan.

Lees hier meer over De Online Muziekbingo

Genoeg mogelijkheden dus! Heb je zelf nog een tof idee voor jouw teamuitje? Neem vooral contact met ons op. Wij werken samen met veel creatieve ondernemers en er is altijd meer mogelijk dan je denkt. Wat dacht je van een wijnproeverij, een speciale versie van Wie is De Mol of abseilen van de HonigToren?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Selecteer een optie
Bericht
Dit is een verplicht veld