Radio Macaroni Studio

Online events

Nu samenkomen even niet meer zo makkelijk te organiseren is als vroeger, staan we voor de vraag hoe nu onze boodschap overbrengen aan onze klant, collega’s of andere stakeholders?

Het antwoord: een professionele studio om je events direct online te streamen én op te nemen!

Sinds het uitbreken van de corona-crisis en sinds iedereen (voor een groot deel) vanuit huiswerkt, zijn online meetings en calls een vast onderdeel van elke werkdag geworden. Als je voor een grotere groep je boodschap wilt vertellen heb je meer tools en kennis nodig dan een Microsoft teams of Zoom. Met onze studio zijn we in staat om online events te organiseren. Inclusief interactie door middel van polls, video-bellen en chats. Op deze manier kan je boodschap toch op de juiste manier vertellen aan jouw publiek dat thuis zit.

Uiteraard zorgen we dat jullie begeleid worden van het ontvangst tot de afsluiting. We hebben een vast team van technici, cameramensen, regisseurs en stagemanagers. Daarnaast kan er meegedacht worden bij het concept, draaiboeken en de inhoud.

Radio Macaroni Studio
ROC Nijmegen

Studio’s

Op het Honigcomplex hebben we diverse studio’s gebouwd, elke met zijn eigen grote en allemaal met uitgebreide opties: van het opnemen van een training voor een green screen tot een grote televisiestudio om discussies en interviews in op te nemen.

Green Screen Studio

Met de Green Screen Studio is het mogelijk om digitaal een studio te creëren, ideaal voor presentaties en workshops!

De Torenkamer

De Torenkamer bieden wij mogelijkheden voor debatten, interviews en en discussie voor events met een zakelijke uitstraling.

Live Studio XL
Radio Macaroni Studio

De Live Studio XL heeft voldoende ruimte voor diverse opstellingen om uitgebreide discussies, interviews en panels mogelijk te maken.

Extra’s

Wil je meer uit je event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu de events online gaan en de camera’s aanstaan is dit des te belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring! Ben je opzoek naar iemand die jullie event voor de camera’s kan leiden, vraag ons eens naar de opties!

Eten en drinken op het Honigcomplex

Op het Honigcomplex is gelukkig nog steeds genoeg te beleven. Zo hebben wij de hipste en beste horeca van Nijmegen bij ons in het pand! Interesse in een heerlijk lunch van coffeebar First Things First of restaurant De Meesterproef? Of meer zin in een diner of een burger met biertje bij brewpub STOOM? Laat het ons weten en wij maken de reservering voor jullie!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Selecteer een optie
Bericht
Dit is een verplicht veld