De oude Honigfabriek biedt eindeloze mogelijkheden voor uw evenement.

Feesten & Barbecues op het Honigcomplex

Mogelijkheden

Aan de achterzijde van het Honigcomplex ligt een prachtig buitenterrein, geschikt voor groepen van 40 tot 700 personen.

Lees meer

Feesten

Zowel het buitenterrein als de verschillende binnenruimtes zijn flexibel in te delen en aan te kleden.

Lees meer

Bruiloften

Trouwen op het Honigcomplex: een bijzondere locatie voor een bijzondere dag.

Lees meer

Groepsbarbecues

In samenwerking met De BBQ Brandtweer organiseren wij barbecues voor grote groepen.

Lees meer

Mogelijkheden

Het Honigcomplex biedt volop mogelijkheden voor bruiloften, feesten en barbecues voor grote groepen. Aan de achterzijde van het complex ligt een prachtig terrein inclusief verhoging met uitzicht over de Waal. Het terrein is flexibel in te delen en aan te kleden en is zo geschikt voor groepen van 40 tot 700 personen. Slecht weer? Geen probleem. Er ligt altijd een slecht weer scenario klaar, zodat de dag eventueel binnen in de fabriek plaats kan vinden.

jb_2014_07_07_bbqbrandtweer_0081
taartbuffet

Feesten

Een feest te vieren? Naast het buitenterrein aan de achterzijde van het complex, hebben we verschillende binnenruimtes voor grote en kleine groepen tot onze beschikking. Ruimtes die stuk voor stuk kunnen worden ingedeeld en aangekleed naar uw wensen. In samenwerking met de ondernemers van de Honig bieden we bovendien een ruime keuze uit unieke cateringopties, waarbij we uiteraard graag met u meedenken!

Informatie aanvragen

Bruiloften

Eén van de meest bijzondere dagen in het leven. Daar wil je je als bruidspaar geen zorgen om hoeven te maken, maar volop van genieten.

Bij een bruiloft gaat het om de details. De juiste afstemming is uiteraard van belang en wij denken in de volle breedte met u mee. Hoe moet de dag eruit komen te zien? Welke catering sluit daar goed bij aan? We kunnen het buitenterrein van de Honig ombouwen tot een klein festivalterrein, inclusief hippe bankjes van pallets en prikverlichting. Voor onze bruiloften werken wij graag samen met Charlie’s Choco Chip Cookies. Zij bakt niet alleen de heerlijkste zoetigheden, maar heeft bovendien veel ervaring met de aankleding van bruiloften.

Informatie aanvragen
lhei_20160909_0150
jb_2014_07_07_bbqbrandtweer_0123

Groepsbarbecues

Jaarlijks organiseren we voor meerdere bedrijven grote barbecues op het Honigcomplex. Voor groepen van 100 tot wel 700 personen. Onze vaste partner hierin is De BBQ Brandtweer. Bij de chef-koks van De BBQ Brandtweer staan naast de barbecue en kwaliteit, verse en biologische producten centraal. Klassiekers op het menu zijn onder andere de BBQBrandtweerburger met homemade ketchup, beercan chicken uit de beer keg en pulled pork met smokey onionsaus, bereid in de Oklahoma Smoker.

Informatie aanvragen