HonigEvents- LennardHeijer

Congressen & Vergaderingen

Op het Honigcomplex hebben wij vier verschillende zalen voor congressen, vergaderingen en seminars variërend van 5 tot 300 personen. Deze ruimtes zijn dicht bij elkaar gelegen. Op deze manier is het makkelijk om de groep snel op te delen in subgroepen en uiteen te gaan voor workshops. Heb je meer dan 4 ruimtes nodig? Geen probleem! We werken nauw samen met alle ondernemers op het Honigcomplex en kunnen uitbreiden naar 20 ruimtes!

Bouillon - WeDo
Torenkamer - WeDo
Bouillon - WeDo
Bouillon - WeDo

Opties

Het Honigcomplex is een dynamische omgeving waar van alles mogelijk is. Van grote congressen tot vergaderingen voor kleine groepen; voor vrijwel ieder evenement biedt het voormalige fabrieksterrein een juiste plek.

Ruimtes kunnen worden aangepast naar vergaderzaal of worden gebruikt voor meerdere workshops. Voor de invulling van het programma kan worden samengewerkt met de verschillende – veelal ambachtelijke – bedrijven die op het terrein zijn gevestigd. Wij geloven in maatwerk, omdat ieder evenement of congres anders is en omdat de mogelijkheden op het complex bijna eindeloos zijn.

Geïnteresseerd in het Honigcomplex als locatie voor uw vergadering, evenement, bijeenkomst of congres? Lees hieronder meer over de locatie en de faciliteiten en/of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Locatie

Het Honigcomplex is een industrieel gebouwencomplex net buiten het centrum van Nijmegen. Het complex ligt op loopafstand van het Centraal Station (+/- 15 minuten) en is voorzien van gratis parkeergelegenheid.

Op het voormalige fabrieksterrein hebben ondernemers uit verschillende branches hun bedrijf gevestigd. In november 2013 trokken de eersten in het complex en met inmiddels meer dan 30 verschillende bedrijven, leidt de Honig vandaag de dag weer een levendig bestaan.

Wij werken graag samen met de ondernemers uit het complex. Niet alleen vanuit praktisch oogpunt, maar ook omdat de Honig eenvoudigweg veel kennis en kwaliteit in huis heeft.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een online kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Geef een geldig e-mailadres op.
Select an option
Bericht
Fill out this field
Menu