Congressen en vergaderingen

Het Honigcomplex is de perfecte plek voor vergaderingen, congressen en bijeenkomsten. HonigEvents heeft verschillende ruimtes voor kleine en grote groepen. Daarnaast kunnen we op het Honigcomplex heel veel ruimtes bijhuren. Wil je een congres met 10 break-outs? Bij ons is dat geen enkel probleem! Al onze ruimtes zijn dicht bij elkaar gelegen, een grotere groep opdelen in kleinere subgroepjes is dus heel gemakkelijk.

Wat is er mogelijk?

Het Honigcomplex is een dynamische omgeving waar van alles mogelijk is. Op het terrein zijn veel creatieve ondernemers gevestigd, maar ook heel veel hippe en goede horeca. Denk aan restaurant De Meesterproef, koffiebar First Things First en brewpub STOOM. Samen vormen de 200+ bedrijven de ideale creatieve hotspot voor zakelijk events.

Om deze reden geloven wij in maatwerk. Niet alleen omdat elk evenement anders is, maar ook omdat de mogelijkheden binnen het Honigcomplex bijna eindeloos zijn. Ruimtes kunnen aangepast worden tot vergaderruimtes of gebruikt worden voor verschillende soorten workshops. Voor ieder wat wils dus.

Het Honigcomplex nadert zijn laatste jaar

De oude Honigfabriek startte in 2014 en is voor acht jaar dé hotspot voor Nijmegen waar jonge en creatieve ondernemers zich kunnen vestigen. 2021 is het laatste jaar dat we kunnen genieten van deze fijne plek. In 2022 wordt het gebouw grotendeels gesloopt. In het gebouw zitten 200+ bedrijven: van onze evenementenlocaties tot de sociale werkplaats van Stadsboom en van Brouwerij Oersoep tot Galerie Bart.

HonigEvents- LennardHeijer
Programma voorbeeld

We hebben meer dan genoeg leuke ideeën om jullie evenement tot een succes te maken. Maar wellicht heb je zelf een goed idee? We denken graag met je mee om jouw idee te verwezenlijken. Om alvast wat ideeën op te doen, geven we hieronder een programmaschets:

9:15 – Ontvangst met Koffie/Thee

Jullie worden welkom geheten op het Honigcomplex in De Bouillon waar er verse koffie en thee voor jullie klaarstaat om de dag goed te beginnen.

09:45 – Start sessie

We beginnen de dag met een welkomstwoord.

10:00 – Presentaties deel 1

De Bouillon zal opgesteld staan in theateropstelling, er is een geluidsinstallatie aanwezig met twee draadloze microfoons en een beeldscherm om te spieken.

11:00 – Break: koffiepauze met lekkers van Bakkerij KoekKoek

Halverwege de ochtend zorgen we voor een korte break met koffie, thee en choco-chip cookies van Bakkerij KoekKoek op het Honigcomplex.

11:15 – Vervolg presentaties deel 2

13:00 Lunch bij De Meesterproef

Aan het begin van de middag is het tijd voor de lunchbuffet. We begeleiden jullie naar onze buren op het Honigcomplex, restaurant De Meesterproef.

14:00 – Vervolg presentaties deel 3

16:00 Break met fris en borrelhapjes

Een pauze momentje met fris en bittergarnituur.

16:30 – Keynote spreker

18:30 Diner in de Torenkamer

We verplaatsen naar De Torenkamer waar er een heerlijk diner buffet voor jullie klaarstaat. De mannen van de BBQ Brandtweer staan achter de barbecues de heerlijkste gerechten klaar te maken. De deelnemers krijgen in totaal vijf muntjes waarmee ze een drankje aan de bar kunnen halen.

21:00 – Start quiz

Wanneer iedereen is voorzien van een heerlijke maaltijd gaat de quiz beginnen! Het team van HonigEvents staat achter de bar om iedereen van een drankje te voorzien.

23:00 – Einde programma

Inspiratie

First Things First Lunchbox

Deze lunchbox is samen ontwikkeld met Koffiebar First Things First en is ideaal om mee te nemen of op te eten op locatie. Deze box kan je delen met een van je collega’s of iemand die je net op een zakelijk event hebt ontmoet. Zo kun je tijdens de lunch gezellig bijkletsen met je collega of de laatste stand van zaken bespreken met een nieuwe zakelijke relatie.

De box bestaat uit verse producten in kleine porties. Alles uit de box is huisgemaakt en 100% vegetarisch. Het is uiteraard mogelijk om rekening te houden met dieetwensen van onze gasten. Met deze lunchbox krijg je energie om na de lunch lekker aan de slag te gaan!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Selecteer een optie
Bericht
Dit is een verplicht veld