De oude Honigfabriek biedt eindeloze mogelijkheden voor uw evenement.

Bijeenkomsten & Congressen op het Honigcomplex

Mogelijkheden

Congressen, vergaderingen, bijeenkomsten met een groot of klein gezelschap.

Lees meer

Locatie

Het voormalige fabrieksterrein van de Honig, vandaag één van de hotspots van Nijmegen.

Lees meer

Offerte

Meer weten over de mogelijkheden voor úw congres of bijeenkomst?

Lees meer

Mogelijkheden

Het Honigcomplex is een dynamische omgeving waar van alles mogelijk is. Van grote congressen tot vergaderingen voor kleine groepen; voor vrijwel ieder evenement biedt het voormalige fabrieksterrein een juiste plek.

Ruimtes kunnen worden aangepast naar vergaderzaal of worden gebruikt voor meerdere workshops. Voor de invulling van het programma kan worden samengewerkt met de verschillende – veelal ambachtelijke – bedrijven die op het terrein zijn gevestigd. Wij geloven in maatwerk. Omdat ieder evenement of congres anders is en omdat de mogelijkheden op het complex bijna eindeloos zijn.

Geïnteresseerd in het Honigcomplex als locatie voor uw vergadering, evenement, bijeenkomst of congres? Lees hieronder meer over de locatie en de faciliteiten en/of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

torenkamer2-lr
Congres Honig

Locatie

Hotspot aan de Waal. Het Honigcomplex is een industrieel gebouwencomplex net buiten het centrum van Nijmegen. Op loopafstand van het Centraal Station (+/- 15 minuten) en royaal voorzien van gratis parkeergelegenheid.

Op het voormalige fabrieksterrein hebben ondernemers uit verschillende branches hun bedrijf gevestigd. In november 2013 trokken de eersten in het complex en met inmiddels meer dan 30 verschillende bedrijven, leidt de Honig vandaag de dag weer een levendig bestaan.

Wij werken graag samen met de ondernemers uit het complex. Niet alleen vanuit praktisch oogpunt, maar ook omdat de Honig eenvoudigweg veel kennis en kwaliteit in huis heeft.

Offerte aanvragen

Interesse in het Honigcomplex als locatie voor uw bijeenkomst of congres? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Eventuele vragen of bijzonderheden kunt u hierbij direct aangeven. Naar aanleiding van een aanvraag nemen wij spoedig contact met u op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Informatie aanvragen
lhei_20160414_0092