Huur je eigen terras

BBQ’s, Borrels en Feesten

Opties

Op zoek naar een fijne plek voor een borrel, groepsbarbeque of locatie voor je feest? We hebben enorm veel ruimte op het Honigcomplex en heel veel opties om uit te kiezen!
Aan de achterzijde van het complex ligt een prachtig terrein inclusief verhoging met uitzicht over de Waal. Het terrein is flexibel in te delen en aan te kleden en is zo geschikt voor groepen van 40 tot 700 personen. Slecht weer? Geen probleem. Er ligt altijd een slecht weer scenario klaar, zodat de dag eventueel binnen in de fabriek plaats kan vinden.

Feesten

Een feest te vieren? Naast het buitenterrein aan de achterzijde van het complex, hebben we verschillende binnenruimtes voor grote en kleine groepen tot onze beschikking. Ruimtes die stuk voor stuk kunnen worden ingedeeld en aangekleed naar jouw wensen. In samenwerking met de ondernemers van de Honig bieden we bovendien een ruime keuze uit unieke cateringopties, waarbij we uiteraard graag met je meedenken!

Bruiloften

Eén van de meest bijzondere dagen in het leven. Daar wil je je als bruidspaar geen zorgen om hoeven te maken, maar volop van genieten.
Bij een bruiloft gaat het om de details. De juiste afstemming is uiteraard van belang en wij denken in de volle breedte met je mee. Hoe moet de dag eruit komen te zien? Welke catering sluit daar goed bij aan? We kunnen het buitenterrein van de Honig ombouwen tot een klein festivalterrein, inclusief hippe bankjes van pallets en prikverlichting.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een online kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Geef een geldig e-mailadres op.
Select an option
Bericht
Fill out this field
Menu