Barbecues, borrels en feesten

Het Honigcomplex is de ideale plek voor barbecues, borrels en feesten! In het complex hebben we meerdere ruimtes voor kleine en grote groepen. Stuk voor stuk geschikt voor feesten en partijen. Bovendien werken we nauw samen met alle ondernemers op het complex, elk feest kan verrijkt worden met een heerlijke lunch, diner of barbecue!

Wat is er mogelijk?

Onze Torenkamer is perfect voor groepen van 40 tot 120 personen. In De Bouillon, is er zelfs voor 100 personen plek, samen met alle omliggende ruimtes kan dit oplopen naar 1000+ personen! Door de samenwerking met de ondernemers op het Honigcomplex zijn de combinaties en daardoor de capaciteit vrijwel eindeloos.

Een van de ondernemers waar we graag mee samenwerken is De BBQ-brandtweer. Op onze feesten verzorgen ze bijvoorbeeld onze diners en midnightsnacks. Deze keukenhelden staan voor je klaar om iedereen te voorzien van een heerlijk diner met hun brandweerwagen inclusief grote barbecue-smoker. Daarnaast kunnen we tijdens onze events het assortiment uitbreiden met bieren van onze buren; brouwerij Oersoep of Nevel Wild Ales.

Uiteindelijk maken we samen met jullie het feest op maat. HonigEvents denkt graag mee van ontvangst tot aankleding en van diner tot DJ. Wil je een photobooth, karaokeset of silent disco? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Select an option
Bericht
Fill out this field
Menu