Barbecues, borrels en feesten

Het Honigcomplex is de ideale plek voor barbecues, borrels en feesten! HonigEvents heeft jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van uitjes. Bij ons ben je dus op het goede adres. In het complex hebben we meerdere ruimtes voor kleine en grote groepen. Stuk voor stuk geschikt voor feesten en partijen. Bovendien werken we nauw samen met alle ondernemers op het complex, elk feest kan verrijkt worden met een heerlijke lunch, diner of barbecue!

Wat is er mogelijk?

Onze Torenkamer is perfect voor groepen van 40 tot 120 personen. In De Bouillon is er zelfs voor 100 personen plek. Samen met alle omliggende ruimtes kan dit ook nog eens oplopen naar 1000+ personen! Door de samenwerking met de ondernemers op het Honigcomplex zijn de combinaties en daardoor de capaciteit vrijwel eindeloos.

Een van de ondernemers waar we graag mee samenwerken is De BBQ Brandtweer. Op onze feesten verzorgen ze bijvoorbeeld onze diners en midnightsnacks. Deze keukenhelden staan voor je klaar om iedereen te voorzien van een heerlijk diner met hun brandweerwagen inclusief grote barbecue-smoker. Daarnaast kunnen we tijdens onze events het assortiment uitbreiden met bieren van onze buren; brouwerij Oersoep of Nevel Wild Ales.

Uiteindelijk maken we samen met jullie het feest op maat. HonigEvents denkt graag mee van ontvangst tot aankleding en van diner tot DJ. Wil je een photobooth, karaokeset of silent disco? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het!

Programmavoorbeeld

We hebben meer dan genoeg leuke ideeën om jullie evenement tot een succes te maken: wat denk je bijvoorbeeld van een feest met privé buitenterras? Maar wellicht heb je zelf een tof idee? We denken graag met je mee om jouw idee te verwezenlijken. Om alvast wat ideeën op te doen, geven we hieronder een programmaschets:

14:30 – Ontvangst

Jullie worden welkom geheten op het Honigcomplex waar verse koffie, thee en gebak klaarstaan van Bakkerij KoekKoek.

15:00 – Start proeverijen

Wanneer iedereen is bijgekletst gaan we beginnen met de activiteiten. De helft van de groep gaat naar De Meesterproef voor een heerlijke wijnproeverij de ander helft van de groep gaat mee naar STOOM voor een lekkere bierproeverij. Laat het proeven beginnen!

16:15 – Start Pubquiz XL

Onder begeleiding van een professionele quizmaster gaan jullie de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde Pubquiz XL prijs. Teambuilding en competitie gaan hand in hand bij deze pubquiz. De vragen zijn opgedeeld in verschillende categorieën, zoals muziek, geografie, algemeen en cultuur. Op deze manier kan iedereen goed meedoen met de quiz! Gedurende de activiteit zijn er meerdere pauzes voor een drankje, deze zijn inbegrepen in de prijs.

17:45 – Personeelsbarbecue

Van al dat quizzen krijg je honger! De heren van de BBQ Brandtweer zijn druk in de weer achter hun barbecues om iedereen van een heerlijke maaltijd te voorzien. Tegelijkertijd maakt een top barteam lekkere cocktails klaar om de avond compleet te maken.

20:30 – Voetjes van de vloer

Tijdens de barbecue is De Bouillon omgetoverd tot dansvloer. Dans tot de late uurtjes met je collega’s op de foutste hits en swingende klassiekers!

23:30 – Einde programma

Huur je eigen terras

Inspiratie

Privéterras met de BBQ-brandtweer

Wat is er nou leuker dan lekker terrassen en overheerlijk barbecuen in het zonnetje? HonigEvents en De BBQ Brandtweer slaan de handen ineen en richten op aanvraag een privé terras voor je in. Inclusief bar, barbecue buffet en festivalsfeertje!
De barbecuehelden kunnen een menu samenstellen aangepast op jullie wensen. De mogelijkheden zijn divers: van een Amerikaanse barbecue tot Vegetarisch feest of een verfijnd 8-gangen diner.

Silent Disco

Met een Silent Disco maak je je bedrijfsfeestje nog gezelliger! Silent Disco is een dans concept waarbij iedereen een eigen draadloze koptelefoon heeft en kan meeluisteren op verschillende kanalen. Ieder kanaal heeft een andere muziekstijl. Ideaal: je hebt een top feest maar toch ook stilte: handig als je je collega’s wilt spreken en ze goed wil verstaan. Silent Disco levert vaak ook hilarische taferelen op. Zingen jouw collega’s de sterren van de hemel, of zijn het valse kraaien?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een kopje koffie!

024 – 379 1732
contact@honigevents.nl
Honigcomplex, Waalbandijk 12J, 6541 AJ Nijmegen

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Selecteer een optie
Bericht
Dit is een verplicht veld