De oude Honigfabriek biedt eindeloze mogelijkheden voor uw evenement.

Teamuitjes op het Honigcomplex

Mogelijkheden

Sport & spel, culinair, rondleidingen, theater. Afgewisseld met een bezoek aan één van de horecagelegenheden in het complex.

Lees meer

Ons advies

Door activiteiten uit verschillende categorieën met elkaar te combineren, ontstaat een veelzijdig programma.

Lees meer

Uw teamuitje

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor úw teamuitje op het Honigcomplex?

Lees meer

Mogelijkheden

Het Honigcomplex in Nijmegen is een dynamische hotspot waar van alles mogelijk is. De vele bedrijven die vandaag de dag op het voormalige fabrieksterrein gevestigd zijn, bieden bijzondere combinatiemogelijkheden voor een teamuitje: van sport & spel tot kookclinics en van theaterworkshops tot rondleidingen bij bijvoorbeeld brouwerij Oersoep. Wij organiseren teamuitjes op het Honigcomplex voor groepen vanaf (ongeveer) 40 personen.

Alle activiteiten zijn te combineren met een bezoek aan één van de horecagelegenheden in het complex. Van een borrel bij brewpub Stoom tot diner in restaurant De Meesterproef. Vanuit onze maatwerkaanpak helpen wij u graag om tot een programma te komen dat geheel aan uw specifieke wensen beantwoordt.

Geïnteresseerd in een teamuitje op het Honigcomplex? Lees hieronder ons advies en ga naar ons aanbod om inspiratie op te doen over de specifieke mogelijkheden.

beachfabriek-1

Ons Advies

Afhankelijk van de tijd die er voor uw uitje op de Honig staat, raden wij aan om te kiezen voor 2 of 3 activiteiten. Vaak werkt het goed om activiteiten uit verschillende categorieën (sport & spel, workshops, rondleidingen) met elkaar te combineren. Op deze manier ontstaat een veelzijdig programma en is er voor ieder wat wils. Tussen twee activiteiten zit altijd een wissel van 15 minuten, zodat iedereen genoeg tijd heeft om zich te verplaatsen naar de volgende activiteit. Ook kan er gekozen worden voor een gezamenlijke pauze, voor bijvoorbeeld een lunch of een drankje.

De kosten voor de activiteiten, hapjes, drankjes, et cetera, komen allemaal samen op één factuur.

Voorbeeld dagindeling

Uw Teamuitje

Interesse in het Honigcomplex als locatie voor uw teamuitje? Bij het indienen van een informatieaanvraag, kunt u direct uw interesses en voorkeuren uit het programma aanbod selecteren. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen
koock-3