De oude Honigfabriek biedt eindeloze mogelijkheden voor uw evenement.

Teambuilding Radboud UMC

Groepsuitje (97 personen) Radboud Health Academy van het Radboud UMC

Op donderdag 15 juni 2017 organiseerden we voor de Radboud Health Academy van het Radboud UMC een teamuitje van formaat op het Honigcomplex. Het werd een geslaagde dag voor 97 deelnemers.

Het gezelschap werd ontvangen met koffie en thee in Restaurant De Meesterproef. Waarna de groep zich opsplitste en verdeelde over de activiteiten die klaar stonden bij verschillende ondernemers op het Honigcomplex. Het gezelschap van de Radboud Health Academy sloot de dag gezamenlijk af bij Stoom Beer & Food, met Stooms befaamde borrelplanken, een shared dinner met diverse gerechten om te delen en een taartenbuffet na.

Samenwerkingen t.b.v. het uitje voor de Radboud Health Academy op het Honigcomplex:
Waar mogelijk werken we vanuit HonigEvents samen met lokale ondernemers uit het Honigcomplex. Voor het uitje van de Radboud Health Academy van het Radboud UMC werkten we samen met Restaurant De Meesterproef en Stoom Beer & Food. De activiteiten vonden eveneens plaats bij ondernemers van de ‘Honig’. Op het programma stonden: een rondleiding door de voormalige Honigfabriek en het bijbehorende fabrieksterrein, een kookworkshop Streetfood bij kookstudio KOOCK in bedrijfsverzamelgebouw De Smeltkroes, een koffieproeverij van Cup of Blackbird en een rondleiding door de brouwerij van brouwerij Nevel Artisan Ales.

Meer weten over de mogelijkheden voor een team- of bedrijfsuitje op Het Honigcomplex?

  • Client Health Academy Radboud UMC
  • Date juni 15, 2017
  • Tags Teamuitjes