De oude Honigfabriek biedt eindeloze mogelijkheden voor uw evenement.

SPAR Regiodagen

Bijeenkomst en activiteitendag voor de franchisehouders van de SPAR

Op 11 augustus 2016 organiseerden we samen met SPAR supermarkten, de SPAR Regiodagen op het Honigcomplex in Nijmegen. Deze SPAR Regiodag betrof een bijeenkomst en activiteitendag voor franchisehouders van de SPAR, waaraan ruim 80 personen deelnamen.

De SPAR Regiodag op ‘de Honig’ was een geslaagde bijeenkomst. Tijdens de dag werd de nieuwe huisstijl van SPAR gepresenteerd. Tevens werden verschillende workshops gehouden en werd er gezamenlijk gekeken naar de toekomst van de onderneming en haar franchisehouders. Voor het event van de SPAR bij ons op Het Honigcomplex in Nijmegen, gebruikten we verschillende van onze industriële voormalige fabrieksruimtes.

Samenwerkingen t.b.v. de SPAR Regiodag:
Waar mogelijk werken we vanuit HonigEvents samen met lokale ondernemers uit Het Honigcomplex. Voor de organisatie van de SPAR Regiodag in Nijmegen, zochten we zo de samenwerking op met KOOCK. Kookstudio KOOCK, gevestigd in het Foodlab van bedrijfsverzamelgebouw De Smeltkroes op het Honigcomplex, verzorgde de catering voor de bijeenkomst & activiteitendag.

Meer weten over de mogelijkheden voor een bijeenkomst of evenement op Het Honigcomplex?

  • Client SPAR Regiodagen
  • Date augustus 11, 2016
  • Tags Bijeenkomsten & Congressen