De oude Honigfabriek biedt eindeloze mogelijkheden voor uw evenement.

Nacht van de Gelderse Economie

Evenement van Provincie Gelderland

Op 26 februari 2015 organiseerden we samen met Provincie Gelderland de Nacht van de Gelderse Economie op Het Honigcomplex in Nijmegen. Tijdens het evenement konden de maar liefst 1.000 bezoekers ervaren wat er de afgelopen jaren door innovatieve ondernemers uit de regio is neergezet. Een nacht over inspirerende en vernieuwende initiatieven in Gelderland, ontstaan op de fundamenten van de gevestigde economie. De voormalige Honigfabriek in Nijmegen sloot als locatie naadloos aan op het thema.

Het evenement van Provincie Gelderland werd een bruisende nacht die de volledige begane grond van ‘de Honig’ in beslag nam. Ruimtes in het oude Nijmeegse fabrieksgebouw werden gebruikt voor o.a. lezingen, expo’s, de Verkiezing van de Gelderse Startup van het jaar en gelegenheid voor een borrel en netwerken.

Samenwerkingen t.b.v. het evenement Nacht van de Gelderse Economie:
Voor het ‘nachtelijke’ symposium werkten we vanuit HonigEvents samen met onder andere Charlie’s Choco Chip Cookies en bedrijfsverzamelgebouw De Smeltkroes, beiden gevestigd op het Honigcomplex. Voor het licht en geluid werd een beroep gedaan op de Nijmeegse bedrijven StijnAudio en Ecolicht.

Meer weten over de mogelijkheden voor grote evenementen op Het Honigcomplex in Nijmegen?

  • Client Nacht van de Gelderse Economie
  • Date februari 26, 2015
  • Tags Bijeenkomsten & Congressen