De oude Honigfabriek biedt eindeloze mogelijkheden voor uw evenement.

Finish Velocity Fietsparade

Finish van de Fietsparade, Internationaal fietscongres Velocity 2017

Op 15 juni 2017 organiseerden we de finish van de Velolcity Fietsparade op Het Honigcomplex in Nijmegen. De finish van deze fietsparade vormde tevens de afsluiting van het internationale fietscongres Velocity, wat in 2017 in Arnhem en Nijmegen plaatsvond.

De Velocity Fietsparade – een bonte fietsparade over een route van 10 km door Nijmegen – finishte op donderdagavond 15 juni 2017 op het Honigcomplex. Fietsers en bezoekers konden op de verschillende buitenterreinen van het voormalige fabrieksterrein én in de cafés en restaurants van de Honig luisteren naar bands en dj’s en genieten van eten en drinken. De finish werd een geslaagd en feestelijk evenement en trok meer dan 2.000 bezoekers.

Samenwerkingen t.b.v. de Finish van de Velocity Fietsparade 2017 op het Honigcomplex:
Voor de finish van de Velocity Fietsparade op 15 juni 2017 werkten we vanuit HonigEvents samen met Dutch Bicycle Centre, Restaurant De Meesterproef, koffiebar First Things First, Bakfietscentrum, bedrijfsverzamelgebouw De Smeltkroes, Het Fabrikaat, Galerie Bart, C-more Concept Store, Samosa en Stadsboom. Allemaal bedrijven die gevestigd zijn op het Honigcomplex.

Meer weten over de mogelijkheden voor evenementen op Het Honigcomplex in Nijmegen?

  • Client Velocity 2017
  • Date juni 15, 2017
  • Tags Feesten & Barbecues