De oude Honigfabriek biedt eindeloze mogelijkheden voor uw evenement.

Donders Discussions 2016

Congres Donders Institute, Radboud Universiteit Nijmegen.

Op 24 en 25 november 2016 organiseerden we samen met het Donders Institute het tweedaagse congres Donders Discussions, op het Honigcomplex. Het Donders Institute is een instituut voor brein, cognitie en gedrag, verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Donders Discussions 2016 werd een zeer geslaagde tweedaagse conferentie op het voormalige fabrieksterrein van de Honig in Nijmegen. Tijdens het evenement kwamen ruim 150 studenten en promovendi in onze industriële ruimtes bijeen, om hun onderzoeksresultaten te presenteren. Daarnaast waren op het symposium diverse gastsprekers aanwezig. Dag één van het congres in Nijmegen werd afgesloten met een diner in Restaurant De Meesterproef in Het Honigcomplex.

Samenwerkingen t.b.v. het congres Donders Discussions 2016:
Waar mogelijk werken we vanuit HonigEvents samen met lokale ondernemers uit Het Honigcomplex. We werkten voor het evenement Donders Discussions 2016 samen met Restaurant de Meesterproef, bedrijfsverzamelgebouw De Smeltkroes, Charlie’s Choco Chip Cookies, het creatieve filmplatform DZIGA en brewpup Stoom; allen gevestigd op het terrein van ‘de Honig’ in Nijmegen.

Meer weten over de mogelijkheden voor een congres of evenement op Het Honigcomplex?

  • Client Donders Discussions 2016
  • Date november 24, 2016
  • Tags Bijeenkomsten & Congressen